cafè verd
Adrian Riesen ans sustegna cun seis knowhow e seis contacts culs paurs ed importaders locals cun la cumpra da la fava da cafè verda. Tras quai garantina cha nos cafè verd correspuonda a pretensiuns da qualità fich otas, cha'l cafè vegna prodot tenor criteris ecologics e cha'ls paurs da cafè hajan pajas e cundiziuns da lavur fairas.
Adrian Riesen ans sustegna cun seis knowhow e seis contacts culs paurs ed importaders locals cun la cumpra da la fava da cafè verda. Tras quai garantina cha nos cafè verd correspuonda a pretensiuns da qualità fich otas, cha'l cafè vegna prodot tenor criteris ecologics e cha'ls paurs da cafè hajan pajas e cundiziuns da lavur fairas.
Brasilia
Nos cafè da la Brasilia cumpraina sur Ocafi pro l'interpraisa da famiglia in possess da Marco Antonio Guardabaxo illa regiun da cultivaziun Mococa (Mogiana).
pajais: Brasilia
regiun: Mococa (Mogiana)
proprietari: Fazenda Matao
sort: arabica
tip: Mundo Novo
otezza: 810-1’100 m.s.m.
racolta: manual (plantas giuvnas) e selectiv cun la maschina (plantas plü veglias)
proceder: natüral
selecziun: optic
India
Nos cafè canefora da qualità biologica cumpraina sur Emport pro paurs locals da la regiun Idukki (Kerala). Impè da monoplantaschas da cafè vain racolt tè e spezchas sül listess territori. Ils paurs locals s'ingaschan per üna cultivaziun biologica e per ün sistem ecologic natüral sainza pesticids. L'interpraisa Emport sustegna als paurs dad amegldrar d'incuntin la qualità dal cafè e pissera chi vegnan racoltas be tschireschas da cafè madüras.
pajais: India
regiun: Idukki (Kerala)
sort: canefora
tip: Robusta, Old Paradenia
otezza: 1'100 m.s.m.
racolta: manual
proceder: natüral
selecziun: optic
special: Prodot our da cultivaziun biologica. La regiun vala sco top 8 hotspot sün tuot il muond per la biodiversità.