prodots

cafè sco tössi da mürs
Ad ün cafè fich ferm as discha per rumantsch ün cafè sco tössi da mürs. Quist cafè cun 100% fava da cafè da l'India da la sort canefora our da producziun biologica es intensiv e ferm.
caracter
espresso ferm
ingredienzas
möd da preparaziun
ristretto, espresso, cappuccino
gust
classic italian
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
nordic fruity

sapperlot che ferm tabac
Al diavel da la chanzun "ferm tabac" da Men Rauch cugnuoscha bod mincha Engiadinais. "Saperlot, che ferm tabac", dschess il diavel bavond quist cafè classic talian cun 30% fava da cafè da la sort canefora.
caracter
espresso talian classic
ingredienzas
30% India (canefora), 50% Brasilia (arabica), 20% Etiopia (arabica)
möd da preparaziun
ristretto, espresso
gust
classic italian
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
nordic fruity

na minch‘ utschè cugnuoscha il bun gran
Il möd da dir "na minch'utschè cugnuoscha il bun gran" descriva quist cafè brastulà ün pa main ferm. In quist möd survain l'espresso tradiziunal ün aroma da cafè marcant, früttus e bain equilibrà.
caracter
cafè brastulà main ferm, bain equilibrà
ingredienzas
20% India (canefora), 30% Brasilia (arabica), 50% Columbia (arabica)
möd da preparaziun
espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato
gust
classic italian
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
nordic fruity

cafè asch mett’aint gromma scha tü hast
Quist cafè brastulà cler da caracter früttus ed asch armonescha cul dutsch dal lat s-chimà. Perquai mett'aint gromma scha tü hast!
caracter
cafè cler, früttus e dutsch
ingredienzas
30% Brasilia (arabica), 70% Etiopia (arabica)
möd da preparaziun
espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato, cafè da filter
gust
classic italian
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
nordic fruity

gust es gust disch il giat lichond il chül
Quist cafè fich cler es üna dumonda da gust: ün zich asch, ma listess resorta il dutsch botanic dal cafè pür da l'Etiopia da la sort arabica.
caracter
cafè fich cler
ingredienzas
möd da preparaziun
espresso, cappuccino, latte macchiato, cafè da filter
gust
classic italian
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
nordic fruity